Når skaden er sket, skal du vælge det rigtige værksted

Det er nemt at miste overblikket, hvis du bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. Škoda Ribes pladeværksted er godkendt af Škoda fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse, og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed.

Du bestemmer selv, hvor du vil have udbedret en skade

Škoda Ribe samarbejder med alle forsikringsselskaber. Og selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel forlange, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den forbliver din Škoda original og bevarer sin værdi den dag den skal sælges.

Gratis lånebil

Škoda Ribe stiller en lånebil til rådighed mens du venter på, at din bil bliver færdig. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen.

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim. 

 


Kontakt Lars, hvis uheldet er ude

Lars Mortensen

Tlf.: 75 24 71 92

E-mail: lamor@vw-ribe.dk


0c33eb77-bd66-4a12-9a3d-1affcf4eed05_638182819958160591.jpg