ŠKODA Ribe

ŠKODA KODIAQ tager dig og hele familien med på eventyr i byen og i naturen

KODIAQ er en SUV der har det hele. Med det flotte design er den lige så smuk, som den er robust. 4x4 klarer med lethed alle slags terræn, mens kabinen giver hele familien lyst til nye eventyr. I får masser af plads, uforlignelig komfort og en lang række opkoblingsmuligheder. Og som altid sørger en række Simply Clever-løsninger for, at det praktiske også er i top.

Skønhed og robusthed

Med sin kraftfulde udstråling er ŠKODA KODIAQ klar til at kaste sig ud i selv de mest krævende forhold. Udformningen af de præcise, skarpe linjer er udviklet med udgangspunkt i ŠKODAs designsprog, som giver bilen et markant, emotionelt og tidløst design. Uanset om man betragter detaljerne eller helheden, står en ting klart – form og funktion er i perfekt harmoni med hinanden.

KODIAQ er en muskuløs skønhed, som kombinerer et robust karrosseri med imponerende offroad-egenskaber.

Komforten er din co-driver

KODIAQ giver dig mulighed for at gøre en rutinemæssig køretur til en særligt behagelig oplevelse. Giv dig selv lidt luksus på vej til arbejde eller på indkøb, til børnene på vej i skole eller på vej på besøg hos vennerne.

KODIAQ er endnu et eksempel på vores filosofi om at fremstille smukt designede biler, som har fokus på fører og passagererne, og som er lige så sikre som de er sjove at køre i.

LÆS MERE OM KODIAQ

BESTIL PRØVETUR