Værksted - Škoda Ribe


Škoda Ribe er hele områdets autoriserede Škoda værksted. Vi har skræddersyet værktøj og udstyr, som er udviklet helt specielt til din Škoda. Avancerede computersystemer, som er i direkte forbindelse med Škoda i Tjekkiet, hjælper os med at stille en diagnose, allerede når du ringer til os. På den måde kan vi være godt forberedte, når du afleverer bilen. Vi sparer som regel tid ved fejlfinding, og vi har de rigtige reservedele og det nødvendige værktøj klar, når du afleverer din Škoda.

Avanceret teknologi kræver toptrænede teknikere

Din Škoda er en avanceret bil spækket med moderne teknologi og assistentsystemer. Derfor er det vigtigt, at du overlader den til veluddannede fagfolk, der kan sikre din bils køreegenskaber, miljøvenlighed, forbrændings-teknologi, sikkerhed og ikke mindst en god pris, når den en gang skal sælges.

Vores teknikere er afsted på kursus 3-4 gang hvert år. Derfor er du sikker på, at det kun er serviceteknikere med opdateret viden, der kommer i nærkontakt med din Škoda. Samtidig sikrer autoriseret service din ret til Vejhjælp, hvis du får brug for assistance undervejs.

Autoriseret service = bedre brugtvognsværdi

Fabrikken optimerer og forbedrer løbende bilernes ydeevne og drift via opdateringer til bilens computer – også for de biler, der allerede kører på landevejen. Disse forbedringer implementeres automatisk, når din Škoda er til service hos Škoda Ribe.

91d8860b-aa5f-4850-b25d-8bf61f83e628_638158677292888238.jpg

Desuden er det enkelt for os at dokumentere bilens historie, sikre at alle service er overholdt, og at det kilometertælleren viser, er i overensstemmelse med sandheden, når bilen skal sælges. Derfor har stemplet i servicebogen fra dit autoriserede værksted indflydelse på bilens brugtvognsværdi.Få en gratis dialog med din servicerådgiver

Dialogmodtagelse betyder, at du ganske gratis - kan få gennemgået din Škoda sammen med en af vores servicerådgivere. Det giver et hurtigt overblik over bilens tilstand, og samtidig en grundig beskrivelse af eventuelle nødvendige reparationer. Efter gennemgangen vil vi udarbejde et overslag, hvis bilen skal på værksted.

Dialogmodtagelse

Service og reparation uden overraskelser

Din bil er bygget til at holde i mange, mange år. Men selv for en Škoda kan det ikke undgås, at olie skal skiftes, dele bliver slidt og skal udskiftes eller repareres efterhånden, som bilen bliver ældre. Med oprettelse af et af vores serviceabonnementer har du færre bekymringer, når din Škoda skal til service. Og så er du altid sikret at din Škoda er de bedste hænder.

Serviceabonnementer

Når skaden er sket

Hvis uheldet er ude, er det vigtigt, at du sikrer, at skaderne på din bil bliver udbedret på et autoriseret værksted. Ellers risikerer du, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens køreegenskaber eller sikkerhed forringes. Både når det gælder glasskader og større reparationer vil vores specialuddannede teknikere sikre, at der kun bliver brugt originale reservedele, og at du hurtigt kommer ud at køre igen. Du har altid frit værkstedssted, uanset hvad dit forsikringsselskab anviser. Hos vores skadecenter i Ribe samarbejder vi med alle forsikringsselskaber.

Skadecenter hos Skoda Ribe

Bestil tid på værkstedet

Kontaktinformationer

Škoda Ribe
Industrivej 1
6760 Ribe

Tlf.: 75 42 06 00 eller Ring mig op
CVR: 62639717
E-mail: ribe@skoda-ribe.dk

Åbningstider

I dag 08:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00